Rólunk

Közép-európai régió legmodernebb ablakpárkány logisztikai, méretre vágási centruma

 

A Moderna cég székhelye az üzem és raktár területek Senec, Diaľničná 19-ben található.

Vállalatunk 1997 óta van jelen a piacon. Működése kezdettől fogva az ablakpárkányok, és az ajtó és ablak kiegészítők szolgáltatására specializálódik. Az elmúlt 20 évben fokozatosan bővítettük a választékot, főleg az ablakpárkányok területén. Jelenleg 7 alap típussorozat található a kínálatunkban 392 szélesség és színskálában, ami standardot jelent. Ezen kívül, az egyéni igénynek megfelelően más színskálájú termékek is rendelhetők.

Alapvető fordulat 2001-ben történt, amikor a Moderna cég elkezdte az ablakpárkányok méretre vágását. Ezt a szolgáltatást igénybevevő megrendelők köre állandóan nőtt, ami 2007 –ben 553 052 db méretre vágott párkányt jelentett.

Az említett célok teljesítése csak a minőségi alkalmazotti potenciál, innovatív technológiai háttér, és elegendő raktározási és gyártó kapacitás mellett lehetséges.

Legközelebbi célunk 2011-ben a párkány választék bővítése, főleg a dekor színskála kínálat területén. Reklám tevékenység támogatásával tervezzük növelni a termékeink profesionális értékesítését.Továbbra is a legfőbb célunk a szállító cégek számának növelése, elérve ezzel a beszállítói függetlenséget.